Mooie portretfoto's van jou?


Wil jij een fotosessie doen waarbij je in een professionele fotostudio wordt gefotografeerd? Wil je mooie of leuke portretfoto's? Dat kan uiteraard. Ik neem altijd ruim de tijd voor je, dus ga er vanuit, dat de sessie enkele uren in beslag neemt. 

Hoe gaat zo'n sessie in het zijn werk: jij neemt de kleding en accessoires mee die je wilt aantrekken, je hebt een goed humeur en misschien zelfs wel een idee wat je wilt uitvoeren. Wij zorgen voor de visagiste, die je helemaal opmaakt voordat we gaan beginnen, de opstelling van de set en het maken van de foto's. Na afloop van de sessie krijg je een aantal foto's toegestuurd (allen nabewerkt) en kun je kiezen welke foto's uiterst mooi worden afgedrukt (bijvoorbeeld op canvas). Wij verzorgen dat graag voor je. 

Ben je nog geen 18 jaar oud, dan moet je een begeleider meenemen naar de studio, anders mag je een begeleider meenemen. Dat heeft zelfs mijn voorkeur. 

De fotostudio is in 's-Hertogenbosch. Dit is een ruime fotostudio voorzien van alle gemakken, waaronder een omkleedruimte, visagieruimte en gratis koffie en thee. 

Ik maak portretfoto's in de studio, die ook fashion, of een glamour look kunnen hebben of zelfs spannend kunnen zijn. Naakt doe ik niet. 

Als je interesse hebt, of vragen, neem dan via de e-mail (re_fotografie@live.nl) contact op met mij (René). Dan kunnen we samen tot afspraken komen. De kosten zijn mede afhankelijk van je wensen en ideeën. Indien je een (ervaren) model bent, die een aanvulling op haar portfolio wil, en dat voor mij ook interessant is, kan de fotosessie plaatsvinden op basis van TFP.